22 mrt

Vierdaagse opleiding BEMAS: begroten en beheersen van projectkosten

Vierdaagse opleiding BEMAS: begroten en beheersen van projectkosten

BEMAS, de Belgische vakorganisatie voor onderhoudsprojecten, organiseert in samenwerking met Cleopatra Enterprise een vierdaagse opleiding Cost Estimating. Deze training, die zal worden gehouden van 24 tot en met 27 mei 2016 en plaatsvindt in Antwerpen, zal gaan over het begroten en beheersen van de kosten van technische projecten en shutdowns.

Het correct inschatten van de kosten van technische projecten kan men gerust een kunst noemen. Het is het vinden van een balans tussen theoretische modellen en voorspellingen enerzijds, en de rijkdom van praktijkervaring anderzijds. Toch is het in elk project in een technische of industriĆ«le omgeving noodzakelijk dat er een aantal mensen beslagen zijn op dit gebied, om de kosten onder controle te houden. 

Tijdens deze unieke opleiding krijgen deelnemers zowel de basis als meer geavanceerde aspecten van kostenbegrotingen aangeleerd. De theorie wordt afgewisseld met voorbeeldcases en oefeningen zodat de inzichten na afloop onmiddellijk in de praktijk gebracht kunnen worden. Alle aspecten komen aan bod, van het opstellen van een eerste grof budget tot het uitwerken van een gedetailleerde kostenbegroting.

Deze vierdaagse opleiding is gericht op iedereen die actief is in een technische of industriƫle omgeving en in contact komt met het kostenaspect van projecten, en hier meer inzicht over wil verwerven.

Voor meer informatie, zie de registratiepagina op de website van BEMAS


Over Cleopatra Enterprise

Cleopatra Enterprise levert al meer dan 25 jaar diepgaande expertise op het gebied van integrale projectbeheersing (Begroten, Plannen, Control en Risicomanagement) middels geavanceerde tools en oplossingen, bestaande uit:

De integrale benadering op het gebied van projectbeheersing zorgt voor een kosten effectievere uitvoering van projecten middels verbeterde vastlegging, analyseerbaarheid, voorspelbaarheid en transparantie.

Met de inzet van de consultants en Cleopatra zijn al meer dan 500 bedrijven in 75 landen in staat gesteld projectprestaties te verbeteren. 


Als u meer wilt weten over onze oplossing, Cleopatra Enterprise, neem dan contact op met een van onze experts.