DIENSTEN

Professioneel in projectbeheersing

Cost Engineering levert diensten voor alle aspecten van projectbeheersing.
Of het nu gaat om:

  • Creëren of valideren van calculaties of kostenramingen 
  • Beheersen van de kosten en planning van complexe multidisciplinaire projecten, 
  • Second opinion / validatie van de einde project verwachtingen, 
  • Het opzetten van een integrale projectbeheersingsorganisatie 

Cost Engineering heeft de juiste specialisten hiervoor.

Onze professionals weten zich ieder project snel eigen te maken en zijn gedreven om keer op keer tot een goed eindresultaat te komen. De ervaring is gebaseerd op (zeer) grote multidisciplinaire infra en industriële projecten, uiteenlopend van 10 Mln tot 10 Mld euro.

Van begin tot eind

Ons team kent een grote diversiteit met veel ervaring in verschillende vakgebieden. Daardoor zijn wij in staat om begroten, plannen en beheersen van kosten optimaal te integreren in de meest uiteenlopende projecten.

cashflow icon

Concrete resultaten 

Wij geven niet zomaar wat advies; wij stropen onze mouwen op en gaan aan het werk, om samen met u tot een goed resultaat te komen. Ieder project opnieuw.

Door kennis gedreven

Projectbeheersing is een vak, en dat vak nemen we serieus. Daarom ondersteunen wij onze diensten met onze eigen professionele software, trainingen via ons opleidingsinstituut en data-ontwikkeling.

Geen verrassingen

Verrassingen kunnen leuk zijn, maar niet als het gaat om uw projecten. Daarom houden we focus op veranderingen en maken de gevolgen inzichtelijk. Zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Maak kennis met onze experts

Heeft u vragen over de diensten van onze experts?
Neem dan contact met ons op.

forecasting-icon

Begroten en valideren

Van initiële begroting tot gedetailleerd projectbudget; wij leveren ze helder en overzichtelijk. Dat helpt u om tijdens de uitvoering van het project goed te kunnen sturen. Ook kunnen wij een onafhankelijke validatie van een kostenraming uitvoeren zodat u zeker weet dat u goed zit. Wat u ook nodig heeft, onze consultants garanderen hoge kwaliteit en nauwkeurigheid.

dashboard-icon

Grip op kosten

De experts van Cost Engineering kennen de dynamiek van projecten. Met vele jaren ervaring en middels bewezen methoden en technieken, dragen wij zorg voor gedegen change management, herkennen wij trends en prognosticeren nauwkeurig de ontwikkeling van planning en kosten. Zo houdt u grip op uw project.

Inspelen op veranderingen

Risico’s herkennen en daar actie op ondernemen is de sleutel tot het succesvol beheersen van ieder project. Onze adviseurs hebben ruime ervaring in uiteenlopende projecten en weten waar ze op moeten letten. Zo komt u niet meer voor verrassingen te staan.

Deskundige implementatie

Om een succesvolle implementatie van Cleopatra te garanderen, hebben onze gediplomeerde adviseurs niet alleen kennis van de software, maar begrijpen ook waar uw organisatie behoefte aan heeft. Wij hanteren een gestructureerde aanpak, die we ondersteunen met effectieve online en offline training en een professionele supportafdeling.