CLEOPATRA ENTERPRISE KOSTENBEHEERSING SOFTWARE

Ga verder waar begroten en calculeren ophoudt
Waar de meeste tools beperkt zijn tot kostenbegroting of kostenbeheersing, is Cleopatra Enterprise beide. Zodra uw kostenbegroting is goedgekeurd, kunt u beginnen met de kostenbeheersing van uw project en kunt u kostencomponenten altijd herleiden tot het oorspronkelijke budget. Verandering in de scope? Schat in wat het kost en voeg het toe aan uw projectbeheersing document . Project afgerond? Koppel de werkelijke cijfers terug aan uw kostenmodellen om de nauwkeurigheid en kwaliteit van toekomstige kostenramingen te vergroten.

Cleopatra Enterprise heeft een interface vergelijkbaar met Excel die gemakkelijk is om mee te werken, maar toch veel taken automatiseert en volledig integreert met de kostenramingsfunctionaliteit.

Kostenbeheersing Software

Wat het te bieden heeft

Naadloze verbinding met begroten en calculeren

Naadloze verbinding met begroten en calculeren

Met Cleopatra Enterprise heeft u een unieke combinatie van begroten en calculeren en projectbeheersing in één tool. U kunt direct uw kostencalculatie als basis nemen voor uw projectbeheersingsdocument. Dit minimaliseert de gegevensverwerking en maakt uw werkprocessen efficiënter en foutloos.

Dit werkt ook andersom. De combinatie van kostencalculatie en projectbeheersing in één tool biedt u een unieke feedback loop, waarbij uw actuele gegevens u de data geven voor betere kostenbegrotingen.

Tijdsfasering

Tijdsfasering

Succesvolle kostenbeheersing gaat niet alleen over het beheersen van uw budget, maar ook over het op schema blijven van uw project. Via Cleopatra’s tijdfasering functionaliteit kunt u uw voortgang volgen en vergelijken met de baseline planning. Uiteraard wordt de planning direct geïmporteerd vanuit uw planningstool.

Door uw budget te faseren en uw betalingsschema te specificeren heeft u te allen tijde inzicht in uw cashflow. Hierdoor kan het project gericht worden op een cashflow neutrale uitkomst. Zo minimaliseert u uw financiële risico’s en levert u een winstgevend project op.

Actualiteiten en toezeggingen beheren

Actualiteiten en toezeggingen beheren

Door slimme integratie met tools van derden heeft u altijd de laatste cijfers tot uw beschikking. U kunt vervolgens eenvoudig de status van deze werkelijke bedragen analyseren (overlopende rekeningen, uitgaven, facturen ) en deze snel classificeren voor eenvoudige rapportage. Zo weet u zeker dat het statusrapport de actuele situatie van het project weergeeft.

engineers and large oil refinery in blue

Earned Value Management

De Cost Management oplossing stelt u niet alleen in staat om uw kosten bij te houden, maar geeft u ook direct inzicht in de uren, hoeveelheden, looptijden en zelfs opbrengsten.

We bieden een geavanceerde reeks tools om Earned Value Management uit te voeren zodat u eenvoudig de projectprestaties kunt volgen. Met de ingebouwde functie voor voortgangsmeting kunt u de productiviteit bewaken voor nauwkeurigere prognoses. Op basis van deze informatie kunt u vertragingen en kostenoverschrijdingen voorkomen.

Change management

Change Management

Het managen van veranderingen is essentieel voor het succesvol uitvoeren van kostenbeheersing. Cleopatra gebruikt een speciaal wijzigingsregister om wijzigingen en hun status bij te houden. De impact van wijzigingen op de projectprognose kan eenvoudig worden gevisualiseerd in Cleopatra met een transparant overzicht.

Variance analysis

Variance analysis

Het kunnen herleiden Het monitoren van afwijkingen is één ding, het uitleggen van de herkomst is net zo belangrijk. Hiervoor introduceert Cleopatra de variance analysis functionaliteit. Door een visuele weergave van de varianties hoeft u niet langer uren te zoeken naar de herkomst ervan. Door in te zoomen kunt u zich concentreren op de afwijkingen die er echt toe doen.

Real-time dashboard rapporten

Real-time dashboards

Het snel kunnen presenteren van de prestaties van het project is essentieel tijdens de eindemaandsvergaderingen. Cleopatra biedt configureerbare dashboardrapportage die de status van uw projectportfolio duidelijk weergeeft, waardoor u tijdig waarschuwingssignalen krijgt. De real-time dashboards tonen ander andere live plots, kostenrapporten, belangrijke (project)statistieken en KPI’s.

Beheer uw budget en voorkom vertragingen

Beheer uw budget en voorkom vertragingen

Met de Cost Management oplossing in Cleopatra Enterprise heeft u eenvoudig controle over uw budget. U hoeft niet langer diep in de dynamiek en controlerekeningen van het project te graven om de trends te identificeren die waarschijnlijk tot verwachte overschrijdingen zullen leiden.

Centrale database

Cleopatra Enterprise is gebouwd op een databaseplatform dat de informatie over uw projecten beveiligt en opslaat in een centrale kennisbank. Zo hebben projectcontrollers altijd de benodigde informatie binnen handbereik.

Integratie met ERP en planningstools

Cleopatra Enterprise beschikt over slimme importmogelijkheden waarmee eenvoudig gegevens uit uw ERP-systeem kunnen worden overgezet. Bedrijfsspecifieke regels kunnen worden toegepast om intelligente uitwisseling van vitale financiële informatie mogelijk te maken.

Onze klanten slagen met Cleopatra Kostenbeheersing Software

Meer weten?

Vraag een live demo aan en ervaar zelf welke voordelen Cleopatra Enterprise voor uw organisatie kan hebben.

Cleopatra SaaS Solution

Met Software as a Service (SaaS) oplossing voor Cleopatra Enterprise kunt u snel, veilig en met volledige functionaliteit aan de slag met Cleopatra.

SaaS als de standaard implementatiemethode van Cleopatra is een alternatief voor een software-implementatie op locatie, waarbij een bedrijf moet investeren in hardware, de server moet bouwen, de applicatie moet installeren, bewaken en beveiligingsrisico’s moet beheren.

Cleopatra SaaS Solution