CLEOPATRA ENTERPRISE BENCHMARKING

Cleopatra Benchmark volgt de prestaties van uw projecten en dient als ‘bedrijfsgeheugen’ voor besluitvorming op hoog niveau. Met Cleopatra kunt u meetwaarden uit uitgevoerde en lopende projecten halen, trends in belangrijke kostenfactoren en ratio’s ontdekken, de prestaties van projecten en gemeenschappelijke activa vergelijken en de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van toekomstige kostenramingen verbeteren.

Wat het te bieden heeft

Verzamel historische projectgegevens

Met Cleopatra Benchmark kunt u zinvolle projectinformatie vastleggen, zoals ontwerpgegevens, informatie over kosten, uren en hoeveelheden, van uitgevoerde en lopende projecten. Dit biedt precies genoeg details voor waardevolle analyse en vergelijking en ondersteunt kritische zakelijke beslissingen.

Big data-analyses uitvoeren

Met Cleopatra kunt u statistische analyses uitvoeren op projecten van hetzelfde type en aard. Ontdek trends in kostenfactoren en belangrijke ratio’s, zoek naar projecten die als ‘uitschieter’ kunnen worden beschouwd en verzamel hoogwaardige informatie over kostenrelaties. Door uw begroting te kunnen vergelijken met vergelijkbare projecten en andere historische gegevens, kunt u uw begroting aanzienlijk verbeteren.

Het gebruik van kengetallen voor projecten

Project kengetallen afleiden om de nauwkeurigheid van toekomstige begrotingen te verbeteren. Kengetallen kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om parametrische kostenmodellen te kalibreren die afhankelijk zijn van kostenrelaties, zoals € / ton staal, € / vat, om projectkosten in te schatten in een vroege projectontwikkelingsfase. Met behulp van de projectconfiguratie tool kunt u bepalen hoe statistieken moeten worden berekend.

Flexibele en gemakkelijk te gebruiken rapportagemogelijkheden

Ontwikkel betekenisvolle rapporten met de analyse- en rapportagemogelijkheden van Cleopatra, van project- en activavergelijking, waterval- en trendanalyse tot geografische rapportage. Cleopatra Benchmark ondersteunt de normalisatie van de gegevens, dus u vergelijkt appels met appels in uw rapporten. Met het dashboard kunt u alle rapporten in één weergave combineren en besluitvorming te ondersteunen.

Geavanceerde interfacemogelijkheden

Cleopatra Benchmark heeft een naadloze integratie met Excel, voor snelle en gemakkelijke gegevensoverdracht. U kunt projectinformatie uit Excel importeren als input voor benchmarking en benchmarkgegevens exporteren van Cleopatra naar Excel. Cleopatra integreert ook met Primavera P6, Microsoft Project, SAP en andere systemen van derden om uw werkprocessen te verbeteren en efficiënt gebruik van grote hoeveelheden data te bewerkstelligen.

Totale project lifecycle-oplossing

Met de Benchmark-module biedt Cleopatra Enterprise een geïntegreerde oplossing voor de totale projectlevenscyclus. U kunt de prestaties van uw volgende project met Cleopatra verbeteren door de verschillende projectbeheersdisciplines begroten, planning, control en benchmarking in één tool te integreren.

Wat onze klanten zeggen

“Bij Enbridge is het cruciaal voor ons om de projectkosten te begrijpen en aan te passen met de steeds veranderende projecten van vandaag. Cleopatra Benchmark helpt ons om dat doel te bereiken door ons in staat te stellen projectkosten te vergelijken en te onthullen hoe ze presteren op bedrijfsbrede schaal. ”

Ryan McPhee, Sr. Advisor, Cost Engineering, Project Development, Enbridge.